Wij maken gebruik van cookies om het bezoek voor jou makkelijker te maken en de gebruikservaring te verbeteren.
Wanneer je verder gaat op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

 
Webwinkelkeur logo
9,6
9015 klantbeoordelingen
Star
Star
Star
Star
Star

Betsie
Mijn spandoek is erg mooi geworden, ik ben dik tevreden.
Star
Star
Star
Star
Star
11-07-2024

Max
Doen wat zij beloven!, Goede kwaliteit.
Star
Star
Star
Star
Star
11-07-2024

Han
Snel samen te stellen, vlotte levering en mooi spandoek.
Star
Star
Star
Star
Star
12-07-2024

AP
Duidelijke en snelle service
Star
Star
Star
Star
Star
10-07-2024

Veilig en vertrouwd:

Je Ontwerp is nu opgeslagen in favorieten in je account.Accessoires monteren en verwijderen

Wat is het leven zonder accessoires? Ze zijn vaak ondergewaardeerd, maar o wee als we ze niet hadden. Het is al een spandoek zonder elastieken, plakletters zonder spatel of een keuringssticker zonder gaatjestang... Je hebt ze eenvoudigweg nodig om het jezelf makkelijk te maken.

De finishing touch

Het perfecte eindresultaat van een sticker, belettering of een spandoek wordt niet alleen bepaald door het design of de kwaliteit van het product, maar ook door hoe deze is aangebracht. Bij 123spandoek.nl begrijpen we het belang van een vlekkeloze montage en schadevrije verwijdering. Daarom bieden wij naast veel verschillende materialen ook een assortiment aan accessoires die je helpen bij het monteren en verwijderen van je producten. Zo hebben wij onder andere een inföhnpakket en secondelijm om te zorgen dat je producten goed blijven plakken. Voor het verwijderen hebben we, bijvoorbeeld een lijmresten verwijderaar.

Kwaliteit en gemak hand in hand

Of je nu op zoek bent naar gereedschappen om bubbels en vouwen te voorkomen bij het plakken of naar oplossingen om oudere stickers te verwijderen zonder dat het lijkt alsof er ooit een sticker zat. Dan ben je bij 123sticker aan het juiste adres! Onze montage- en verwijderingsproducten zijn ontworpen voor zowel beginners als professionals en zorgen voor een probleemloze ervaring, zodat het je niet veel tijd en moeite gaat kosten. Vertrouw op onze producten voor een duurzaam en strak resultaat.

Old school 123Sticker is blij met jou!

Onze old school klantenservice is elke werkdag bereikbaar via telefoon, mail of chat. We helpen je graag op weg! We bestaan al een lange tijd en zijn trots dat de meeste klanten erg lovend over ons zijn! Je kunt alles over ons lezen bij de reviews van Webwinkel Keur of online bij Google. Al decennia specialist in stickers, plakletters en spandoeken. En dat hopen we nog lang te kunnen blijven. Je kunt alles online regelen bij ons. Van ontwerpen, tot bestellen, tot betalen. We zijn sneller dan elke andere leverancier. Alles wordt bij ons speciaal voor jou op maat gemaakt en toch duurt dit maar drie werkdagen voor stickers en spandoeken. Plakletters en kentekenplaathouders zijn zelfs sneller klaar. Laat je verrassen door onze kwalitatief goede producten en snelle service. Welkom!

NL Flag 088 123 00 00    BE Flag +31 88 123 00 00
WhatsApp
Start de chat

Scan de code met je mobiele telefoon en begin te chatten

V-card
V-card

Scan de code met je mobiele telefoon om de gegevens op te slaan in je contacten of klik op de link om te downloaden

Klant heeft de pagina verlaten
opslaan als admin