Wij maken gebruik van cookies om het bezoek voor jou makkelijker te maken en de gebruikservaring te verbeteren.
Wanneer je verder gaat op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

 
Webwinkelkeur logo
9,5
8288 klantbeoordelingen
Star
Star
Star
Star
Star

sam
handig dat je hem zo kan ophalen
Star
Star
Star
Star
Star
26-09-2023

Lieke
Snel geleverd. Zeer heldere kleuren, mooier dan op het scherm. En dat voor een...
Star
Star
Star
Star
Star
26-09-2023

Martijn
Snel en strak afgeleverd
Star
Star
Star
Star
Star
26-09-2023

Wijan
Mooi spandoek, ook de foto staat er duidelijk op.
Star
Star
Star
Star
Star
26-09-2023

Veilig en vertrouwd:

Je Ontwerp is nu opgeslagen in favorieten in je account.

1 stuks 104.4 x 47.3 cm 46,95
1 stuks 35 x 30 cm 24,55
1 stuks 32.9 x 10.4 cm 20,15
1 stuks 54.4 x 23.9 cm 27,45
1 stuks 22.5 x 17.4 cm 32,05
1 stuks 36.3 x 21.7 cm 23,75
1 stuks 98.9 x 61.6 cm 48,75
1 stuks 61.3 x 35 cm 30,05
1 stuks 61.3 x 35 cm 30,05
1 stuks 56.8 x 57.9 cm 42,15
1 stuks 50 x 68.6 cm 36,95
1 stuks 71.8 x 27 cm 29,40
1 stuks 63.3 x 42 cm 34,50

Muurstickers babykamer

Wanneer er een baby op komst is kunnen muurstickers voor de babykamer natuurlijk niet ontbreken. Wanneer de geboorte is geweest moet de babykamer namelijk een fijne plek zijn. De babykamer muurstickers kunnen hier aan bij dragen. Op deze pagina hebben we al enkele kant-en-klare babykamer stickers die je kunt personaliseren naar eigen wens. Gebruik de stickers op deze pagina dan ook voor inspiratie. Je bepaalt zelf de kleuren, teksten of stickerformaten. Zo kun je een ronde muursticker voor de babykamer of een grote muurstickers voor de babykamer ontwerpen, jij beslist! Zo heb je altijd een wandsticker voor de babykamer die voldoet aan je wensen.

Muurdecoratie babykamer

Om te helpen bij de muurdecoratie voor je babykamer hebben we veel kant-en-klare decoratieobjecten die je kunt gebruiken. In de handige ontwerpmodule kun je veel baby objecten gebruiken om de muurstickers te decoreren. Zo heb je meer dan 100+ decoratieobjecten die je kunt gebruiken als muurversiering voor de babykamer. Je bepaalt de grootte en kleur van decoratieobjecten helemaal zelf. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar muurdecoratie voor een meisjeskamer? Kies voor bloemobjecten in de kleur roze of rood. Natuurlijk kunnen dit ook stoere auto's in de kleur blauw zijn. Jij beslist!

Muursticker jongenskamer

Wanneer je op zoek bent naar een muursticker voor een jongenskamer ben je bij ons op de juist plek. We hebben veel kant-en-klare ontwerpen van muurstickers voor de perfecte jongen babykamer. We hebben veel decoratieobjecten die je kunt gebruiken voor de babykamer van een jongen. Bekijk bijvoorbeeld eens onze muurstickers voor jongenskamer waar enkele voorbeelden zijn met jongensnamen zijn weergegeven.

Muurstickers babykamer dieren

Wil je graag muurstickers met dieren voor de babykamer ontwerpen? Dat kan! Tussen onze decoratieobjecten die je in de online ontwerpmodule kunt gebruiken staan veel dieren. Ga bijvoorbeeld voor een muursticker giraffe babykamer, muursticker olifant babykamer of een muursticker konijn babykamer. Je kunt deze muurstickers met dieren voor de babykamer in een natuurlijke omgeving ontwerpen door bomen toe te voegen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een muursticker met een uil op een tak voor de babykamer. Laat je creativiteit de vrije loop. Wil je graag inspiratie voor dieren muurstickers voor de babykamer? Bekijk dan eens onze muurstickers met jungle dieren waarbij je een idee op kan doen.

Muurstickers babykamer meisje

Naast muurstickers voor een jongenskamer hebben we natuurlijk ook muurstickers voor een meisjes babykamer. Ga voor glitter en glamour met de kleuren roze. Uiteraard kun je ook voor 'stoerdere' kleuren gaan zoals blauw, groen of een kleur die jij graag wilt. Bekijk ook voor inspiratie de muurstickers meidenkamer pagina. Hierin staan ook al enkele voorbeelden van muurstickers die erg geschikt zijn voor een meisjes babykamer. Dit dient alleen ter inspiratie en eventueel vertrekpunt voor je eigen ontwerp. Je bepaalt namelijk helemaal zelf het ontwerp van A tot Z.

Muurstickers babykamer ontwerpen naar eigen wens

Je leest het goed, je kunt zelf muurstickers voor de babykamer ontwerpen naar eigen wens. Je bepaalt zelf dus het ontwerp, hoe vet is dat? Zo kun je voor een muursticker babykamer gaan van Disney. Of ga voor een babykamer muursticker met Nijntje. Ben je meer van de Lion King? Maak dan je eigen Lion King muursticker voor de babykamer. In onze uitgebreide ontwerpmodule bepaal je het ontwerp helemaal zelf. Gebruik eventueel onze kant-en-klare decoratieobjecten om je muursticker voor de babykamer helemaal af te maken. Zo kun je sterren gebruiken voor een sterren muursticker, bloemen voor een babykamer muursticker vol kleur en wolken voor een muursticker voor de babykamer wanneer je in de wolken bent van je baby. Kortom, jij bepaalt!

Muurstickers babykamer naam

Muurstickers babykamer naam

NL Flag 088 123 00 00    BE Flag +31 88 123 00 00
WhatsApp
Start de chat

Scan de code met je mobiele telefoon en begin te chatten

V-card
V-card

Scan de code met je mobiele telefoon om de gegevens op te slaan in je contacten of klik op de link om te downloaden

Klant heeft de pagina verlaten
opslaan als admin