Wij maken gebruik van cookies om het bezoek voor jou makkelijker te maken en de gebruikservaring te verbeteren.
Wanneer je verder gaat op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

 
Webwinkelkeur logo
9,6
9015 klantbeoordelingen
Star
Star
Star
Star
Star

Betsie
Mijn spandoek is erg mooi geworden, ik ben dik tevreden.
Star
Star
Star
Star
Star
11-07-2024

Max
Doen wat zij beloven!, Goede kwaliteit.
Star
Star
Star
Star
Star
11-07-2024

Han
Snel samen te stellen, vlotte levering en mooi spandoek.
Star
Star
Star
Star
Star
12-07-2024

AP
Duidelijke en snelle service
Star
Star
Star
Star
Star
10-07-2024

Veilig en vertrouwd:

Je Ontwerp is nu opgeslagen in favorieten in je account.

100 stuks 3 x 3 cm 29,70
100 stuks 5 x 5 cm 35,45
100 stuks 5 x 5 cm 35,45
100 stuks 5 x 5 cm 35,45
250 stuks 4 x 2 cm 40,20
100 stuks 7 x 2 cm 31,80
30 stuks 11 x 5.2 cm 37,60
30 stuks 11 x 5.6 cm 37,90
30 stuks 21 x 3 cm 38,25
50 stuks 2.5 x 7 cm 26,60
100 stuks 2.5 x 7 cm 31,00
100 stuks 4 x 4 cm 32,25
80 stuks 19.8 x 3 cm 58,25

HACCP Stickers

Ze worden ook wel dag stickers genoemd. Het zijn stickers die gebruikt worden om te voldoen aan de HACCP Wet en Regelgeving. Die schrijft voor dat producten of verpakkingen die in een horecaomgeving worden geopend, te coderen. Het coderen van deze producten is wettelijk verplicht. Op elke verpakking moet een sticker zitten met daarop een aantal dingen. Bij ons maak je de haccp stickers volledig naar eigen inzicht. Zo zijn er verschillende opties voor het bestellen van je haccp stickers. Een paar op een rij:

- Een invulsticker. Hierop schrijf je zelf met een marker alle info.
- Een keuringssticker. Hierin knip je met een tang een gaatje in de dag, week of maand.
- Een combinatie van deze twee.

Er is in onze HACCP stickers een verschil tussen beide opties. De eerste moet gemaakt zijn van een mat materiaal dat geschikt is om in te vullen. Dit is ook gelijk onze voordeligste sticker; de budget wit. Geschikt voor kortdurend gebruik.

Wil je de sticker kunnen afnemen met een doekje en is een gaatje knippen beter geschikt voor jouw toepassing? Dan kies je de normaal wit. Deze heeft een coating, dat maakt hem waterafstotend en is hierdoor bestand tegen een natte doek. Deze sticker is beschrijfbaar met whiteboardmarker. Door de gladde coating wrijf je de tekst er zo weer af voor volgens gebruik. Dit is de normaal wit. Twijfel je? Dan bestel je eerst een sample, zo weet je wat je krijgt.

HACCP stickers bestellen

Verschillende branches zijn al klant bij ons en bestellen met regelmaat nieuwe haccp stickers. Hier een paar voorbeelden van branches waar onze haccp stickers worden gebruikt:

  • Bakkerij
  • Slagerij
  • Cafe
  • Restaurant
  • Koffie branderij
  • Apotheek
  • SnoepwinkelHACCP stickers met eigen kleur en logo

Je kunt de stickers voorzien van een dag, maand of jaartal. Dit zijn vaak de zogeheten keuringsstickers; je knipt een gaatje bij je juiste dag. Voorzie de sticker van je eigen kleur en je logo. Wellicht is het handig om voor elke dag een ander kleurtje te gebruiken. In dit hoofdstuk staan al een aantal ontwerpen klaar. We hebben ze gevuld met een informatie plaatje van een allergie. We hebben er veel beschikbaar in onze decoratie bibliotheek. Zit het plaatje er niet bij dat je zoekt? Laat het ons weten, in veel gevallen kunnen we deze voor je vinden en in een sticker zetten. Het bestellen van een haccp sticker gaat online via onze webshop. Je opent een ontwerp dat we al hebben gemaakt of je begint met een geheel nieuw ontwerp. Om te kunnen bestellen, maak je een account aan. Hier sla je je gemaakte ontwerpen op. Handig als je er even bij weg moet, zo vind je later je ontwerp terug en kun je er verder aan werken. Vanuit dit account kun je ook bestellen. Direct nadat je betaling bij ons binnen is, gaan we je ontwerp bekijken om te zien of alle onderdelen goed staan en goed geprint worden. Hierna gaat het ontwerp naar onze full colour digitale printers. Hier wordt het geprint, gesneden en verpakt. Meestal gaat je bestelling al na drie werkdagen de deur uit. In de meeste gevallen heb je het dus nog dezelfde week in huis!

Veelgestelde vragen over HACCP

Hoe en waar breng ik een HACCP-sticker aan?

HACCP-stickers moeten op een zichtbare plaats op de verpakking van het voedselproduct worden geplakt. Dit kan de boven- of zijkant van een voedselcontainer zijn, de verpakking van een product, beter niet op het product zelf, hiervoor zijn onze stickers niet geschikt.

Zijn HACCP-stickers verplicht in mijn bedrijf?

Als je bedrijf voedsel produceert, verwerkt, verpakt of verkoopt, kan het nodig zijn om HACCP-principes te volgen, inclusief het gebruik van HACCP-stickers, afhankelijk van je lokale voedselveiligheidsregels en -voorschriften.

Kan ik een voorbeeld van de HACCP-sticker zien voordat ik een bestelling plaats?

Ja, in onze ontwerpmodule kan je zelf je stickers naar wens aanpassen. Hier zie je een voorbeeld hoe ze eruit gaan zien.

NL Flag 088 123 00 00    BE Flag +31 88 123 00 00
WhatsApp
Start de chat

Scan de code met je mobiele telefoon en begin te chatten

V-card
V-card

Scan de code met je mobiele telefoon om de gegevens op te slaan in je contacten of klik op de link om te downloaden

Klant heeft de pagina verlaten
opslaan als admin