Wij maken gebruik van cookies om het bezoek voor jou makkelijker te maken en de gebruikservaring te verbeteren.
Wanneer je verder gaat op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

 
Webwinkelkeur logo
9,6
8905 klantbeoordelingen
Star
Star
Star
Star
Star

Judith
Mooie spandoek van stevig materiaal. Kleuren zijn mooi. Ik vond de spandoek al...
Star
Star
Star
Star
Star
10-06-2024

Geen naam
Mooi en snel geleverd
Star
Star
Star
Star
Star
10-06-2024

Manfred Snippe
Super service en zeer snelle levering.
Star
Star
Star
Star
Star
10-06-2024

Marja
Goed materiaal, keurig en duidelijk geprint, snelle levering!
Star
Star
Star
Star
Star
10-06-2024

Veilig en vertrouwd:

Je Ontwerp is nu opgeslagen in favorieten in je account.

250 stuks 6 x 2.5 cm 54,80
200 stuks 8.5 x 3.5 cm 63,10
200 stuks 8.5 x 3.5 cm 63,10
200 stuks 8.5 x 3.5 cm 63,10
200 stuks 8.5 x 3.5 cm 63,10
200 stuks 8.5 x 3.5 cm 63,10
250 stuks 6 x 2.5 cm 54,80
200 stuks 8.5 x 3.5 cm 63,10
250 stuks 6 x 2.5 cm 54,80
250 stuks 6 x 2.5 cm 54,80
250 stuks 6 x 2.5 cm 54,80
250 stuks 6 x 2.5 cm 54,80
250 stuks 6 x 2.5 cm 54,80
250 stuks 6 x 2.5 cm 54,80
200 stuks 8 x 3.5 cm 61,40
200 stuks 8.5 x 3.5 cm 63,10

APK stickers

Laat met APK stickers zien hoelang de APK-keuring nog geldig is voor de auto. Geef aan wanneer de APK is goedgekeurd en noteer gelijk tot wanneer het voertuig is goedgekeurd. Op de APK stickers is het ook erg belangrijk om weer te geven door wie de keuring is uitgevoerd. Zo is het voor garagebedrijf en bestuurder gelijk duidelijk. Wil je graag een APK sticker ontwerpen? Dat kan! Net zoals alle andere stickers kun je bij ons zelf het ontwerp bepalen. Zo kun je bij de APK-stickers kiezen om contactgegevens en een bedrijfslogo toe te voegen. Natuurlijk in de kleuren van het vakbedrijf dat APK-keuringen mag uitvoeren! Dit kan door de keuringstickers op deze pagina te personaliseren naar eigen wens of door APK stickers vanaf scratch in de stickermodule te ontwerpen. Jij beslist!

Distributieriem sticker

Bij het vervangen van een distributieriem is het heel belangrijk om de kilometers goed te noteren. Met een distributieriem sticker kun je gemakkelijk de datum en kilometerstanden noteren. Geef aan met hoeveel kilometers en op welke datum het distributieriem is vervangen. Zo is de garage en de (potentiële) bestuurder van het voertuig altijd op de hoogte. Maak je keuze uit de kant-en-klare distributieriem stickers die je nog kunt personaliseren of begin van scratch met een blanco ontwerp sticker. Bepaal de stickergrootte, kies de gewenste kleuren en voeg een logo toe. Zo heb je altijd een distributieriem sticker die voldoet aan je wensen.

Olie sticker

Bij een APK wordt er natuurlijk ook altijd gekeken naar het oliepeil. Een olie sticker kan dus bij een keuring of onderhoud niet ontbreken. Geef aan op welke datum en met welke kilometerstand de olie is vervangen. Daarnaast is het heel belangrijk om aan te geven welk type olie er destijds is gebruikt en hoeveel liter er is bijgevuld. Zo is het voor iedere autogarage duidelijk wanneer en hoe de olie voor de laatste keer is ververst. Wil je naast deze gegevens nog iets extra noteren? Pas dan eenvoudig de olie stickers naar eigen wens aan. Je kunt namelijk ook een logo toevoegen. Zo komen de olie stickers ook zeer professioneel over.

Onderhoudsbeurt sticker

Bij een onderhoudsbeurt kan er een grote of kleine beurt bij het voertuig uitgevoerd worden. Laat geen twijfel ontstaan door met een onderhoudsbeurt sticker aan te geven welke keuringen zijn uitgevoerd. Geef de kilometerstand op, noteer de datum van onderhoud en voeg eventueel een logo toe. Zo zijn de onderhoudsbeurt stickers niet alleen functioneel maar ook nog eens visueel mooi ontwerpen. Dit kan bedragen aan een betere naamsbekendheid en kan de professionaliteit verhogen. Door het SuperTrack stickermateriaal zonder coating of laminaat blijft deze onderhoudsbeurt sticker extra goed plakken op veel ondergronden.

Airco service sticker

Bij een Airco service sticker worden er naar verschillende aspecten gekeken. Om dit proces structureel te belopen is het belangrijk om dit nauwkeurig te noteren. Dit kan gemakkelijk met een airco service stickers. Op de airco service stickers kun je gemakkelijk gegevens zoals R134A, afpersruk, fluor en STEK nr. noteren. Geef hierbij om welke hoeveelheden het gaat met de datum van keuring. Zo is het zowel voor bestuurder als garage duidelijk wanneer en hoe er voor het laatst naar de airco is gekeken. Net zoals alle andere stickers voor het uitvoeren van een APK kun je ook de airco service sticker naar eigen wens personaliseren. Dit kan door de kant-en-klare ontwerpen van aircoservice stickers te personaliseren of door vanuit een blanco ontwerp je eigen sticker te maken.

Veelgestelde vragen over APK

Hoe en waar plak ik een APK-sticker?

Een APK-sticker wordt meestal aan de binnenkant van de voorruit van het voertuig geplakt, op een plek waar hij goed zichtbaar is maar het zicht van de bestuurder niet belemmert.

Is een APK-sticker verplicht en wat als ik er geen heb?

Een APK-sticker is wettelijk niet verplicht, maar kunnen dienen als handig geheugensteuntje voor de volgende keuringsdatum. Het niet hebben van een APK-sticker heeft dus geen gevolgen, alleen is de kans groter dat je de volgende keuring mist en dit kan resulteren in een boete.

Hoe zijn APK-stickers verpakt

Onze APK-stickers worden veilig verpakt om ervoor te zorgen dat ze onbeschadigd bij je aankomen.

NL Flag 088 123 00 00    BE Flag +31 88 123 00 00
WhatsApp
Start de chat

Scan de code met je mobiele telefoon en begin te chatten

V-card
V-card

Scan de code met je mobiele telefoon om de gegevens op te slaan in je contacten of klik op de link om te downloaden

Klant heeft de pagina verlaten
opslaan als admin