Wij maken gebruik van cookies om het bezoek voor jou makkelijker te maken en de gebruikservaring te verbeteren.
Wanneer je verder gaat op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

 
Webwinkelkeur logo
9,6
9015 klantbeoordelingen
Star
Star
Star
Star
Star

Betsie
Mijn spandoek is erg mooi geworden, ik ben dik tevreden.
Star
Star
Star
Star
Star
11-07-2024

Max
Doen wat zij beloven!, Goede kwaliteit.
Star
Star
Star
Star
Star
11-07-2024

Han
Snel samen te stellen, vlotte levering en mooi spandoek.
Star
Star
Star
Star
Star
12-07-2024

AP
Duidelijke en snelle service
Star
Star
Star
Star
Star
10-07-2024

Veilig en vertrouwd:

Je Ontwerp is nu opgeslagen in favorieten in je account.

1 stuks 270 x 200 cm 100,10
1 stuks 160 x 120 cm 47,35
1 stuks 160 x 115 cm 46,15
1 stuks 200 x 112.5 cm 52,40

Projectiedoeken

Al tijden op zoek naar een voordelig en geschikt projectie doek? Fijn dat je even bij ons rondkijkt. Welkom! We hebben stevige projectiedoeken die een perfect alternatief zijn voor de traditionele doeken.

Projectie spandoek voor toneel

De spandoeken zijn niet ontworpen voor projectie maar voor promotie. Er zit verschil in de eigenschappen van onze spandoeken en de projectiedoeken die je misschien al kent. De spandoeken zijn stevig en dik. Met een gratis sample kun je voelen of dit het materiaal is dat je zoekt.

Decor doek

Ben je niet heel handig met kwast en verf en is schilderen niet jouw sterkste kant? Dan geven we elkaar de hand! Een echt heel goed alternatief is een decor maken van een foto op een spandoek. Er zijn heel veel stocksites waar je voor een klein bedrag een hele leuke foto of een vector of een ander beeld dat past bij de uitvoering die je moet voorzien van een goed decor. De foto’s van dit soort stocksites zijn kwalitatief goed en lekker groot uit te vergroten. Zo maak je dus een berglandschap zonder kwast en verf. Of, een huiskamer tafereel of een kantoor. Als de basis goed is, heeft het podium nog maar weinig extra nodig. Beelden zeggen alles! Ben je juist wel heel handig met kwasten maar je hebt geen groot doek of laken beschikbaar? Probeer het dan eens op onze spandoeken. De Frontlit heeft een geruwde achterzijde die goed te beschilderen is. Bestel eens een gratis sample om aan de slag te gaan. Wie weet ben je voordeliger en sneller klaar. Je kunt een spandoek altijd aan een zijde laten bedrukken door ons en de achterzijde voor andere creatieve uitspattingen gebruiken. Laat de kunstenaar in je los!

Een projectie doek bestellen

De doeken worden doorgaans na drie werkdagen verzonden. Voor we overgaan tot printen, bekijken we eerst of de bestanden goed zijn. Als we hierover twijfelen, sturen we je per mail bericht hierover. Het is belangrijk dat je bereikbaar bent via mail. Misschien zijn er betere bestanden aanwezig die we kunnen gebruiken. Of misschien kunnen we samen tot een betere oplossing komen. Als we eenmaal akkoord krijgen om te gaan printen, dan gaan we vlug aan de slag. Je ontwerp wordt geladen in onze machine software en wordt geprint, op maat gesneden en afgewerkt. Als alles klaar is, kijken we nog eens in de bestelling of je het doek komt halen of dat we het laten bezorgen. In de laatste optie stoppen we het spandoek opgerold in een doos en bieden het aan bij onze vervoerder. De meeste bestellingen worden al de volgende werkdag bezorgd. Als je haast hebt, dan kun je de spoedlevering overwegen. Hiervoor betaal je een extra bedrag zodat we alles aan de kant leggen voor jouw bestelling en je bestelling wordt de volgende dag gegarandeerd geleverd. Kost wat extra, maar dan heb je ook wat. Lekker snel aan de slag dus met je spandoek.

NL Flag 088 123 00 00    BE Flag +31 88 123 00 00
WhatsApp
Start de chat

Scan de code met je mobiele telefoon en begin te chatten

V-card
V-card

Scan de code met je mobiele telefoon om de gegevens op te slaan in je contacten of klik op de link om te downloaden

Klant heeft de pagina verlaten
opslaan als admin