Wij maken gebruik van cookies om het bezoek voor jou makkelijker te maken en de gebruikservaring te verbeteren.
Wanneer je verder gaat op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

 
Webwinkelkeur logo
9,6
9015 klantbeoordelingen
Star
Star
Star
Star
Star

Betsie
Mijn spandoek is erg mooi geworden, ik ben dik tevreden.
Star
Star
Star
Star
Star
11-07-2024

Max
Doen wat zij beloven!, Goede kwaliteit.
Star
Star
Star
Star
Star
11-07-2024

Han
Snel samen te stellen, vlotte levering en mooi spandoek.
Star
Star
Star
Star
Star
12-07-2024

AP
Duidelijke en snelle service
Star
Star
Star
Star
Star
10-07-2024

Veilig en vertrouwd:

Je Ontwerp is nu opgeslagen in favorieten in je account.

1 stuks 338 x 174 cm 107,35
1 stuks 338 x 174 cm 107,35
1 stuks 338 x 174 cm 107,35
1 stuks 338 x 174 cm 107,35
1 stuks 200 x 100 cm 48,60

Bouwhek spandoek

Als ondernemer wil je graag laten zien dat ook jij meewerkt aan dit prachtige evenement of bouwplan. Speciaal voor de hekwerken die je vaak om evenement terreinen, markten en bouwterreinen ziet, kun je een spandoek bestellen. Je maakt deze eenvoudig vast met tiewrap. Evenement voor bij of jouw aandeel bij deze bouw klaar? Dan knip je de wraps door en rol je het doek weer op. Je stopt het eenvoudig terug in de doos. Is dit te kwetsbaar in jouw klusbus vol gereedschap? Stop hem dan in een buis voor hemelwaterafvoer of riolering. Even testen wat het beste werkt voor jou en je hebt tijden lang plezier van je spandoek.

Bouwhek spandoek formaat

Om te weten welk formaat je nodig hebt, kun je uitgaan van het type bouwhek dat je in jouw branche vaak ziet of je gaat uit van dat wat op je doek moet komen te staan. We hebben een paar spandoek voorbeelden in deze categorie gezet waarbij we uitgaan van de maat van een standaard bouwhek. We hebben het doek iets kleiner ontworpen zodat je gelegenheid hebt het goed vast te maken binnen een hek. Als afwerking van het doek kun je kiezen voor een gezoomde rand met stalen ringen. Dit is stevig en scheurt niet uit. Je kunt werken met een elastiek of zoals al eerder genoemd met tiewraps.

Bouwhek spandoek ontwerpen

Omdat mensen je spandoek van dichtbij bekijken is het raadzaam bestanden te gebruiken die ook van dichtbij een mooi helder beeld opleveren. Wanneer het om een logo gaat, kun je hiervoor het beste een .eps gebruiken. Alle tips hebben we op een rij gezet bij onze veelgestelde vragen en tips onder het kopje aanleverspecificaties. Voordat je begint met het toevoegen van logo’s, teksten, afbeeldingen en kleuren bepaal je eerst alle eigenschappen in stap 2:

  • Maten
  • Aantallen (meerdere doeken met hetzelfde ontwerp zijn goedkoper per stuk!)
  • Achtergrondkleur
  • Afwerking
  • Naam van het doek. Handig als je er meerdere gaat bestellen met een eigen design

Bouwhek reclame

De reclame die je maakt met een spandoek op het bouwhek is heel direct en effectief. Het is een aanschaf die vele malen goedkoper is dan een advertentie in een blad. Je bereikt direct publiek uit de omgeving. Naast het maken van reclame op een bouwhek kun je ook normen en waarden delen of een maatschappelijk doel onder de aandacht brengen. Aandacht vragen is het eigenlijk. Dus naast goede reclame kun je meerdere kanten op. Maak je vooral reclame op evenementen met een foodtruck of een marktkraam? Dan is dit doek ook heel erg handig. Je kunt hem namelijk telkens weer meenemen naar het volgende evenement. En is er geen hek aanwezig om hem aan te hangen, dan gebruik je hem eenvoudig als windvanger achter je kraam, of als rok. De opties zijn eindeloos. Even je creatieve brein aanspreken en je vindt zeker een bestemming!

Spandoek bouwhek bestellen

Het is handig en snel om bij ons te bestellen. We zijn een professionele, betrouwbare en snel werkende digitale spandoeken leverancier. We bekijken eerst of je aangeleverde ontwerp er goed uitziet alvorens we overgaan tot printen. Bij twijfel brengen we je hiervan op de hoogte. Weten we zeker dat het goed gaat? Dan gaan we aan de slag. We beginnen met je bestanden door te zetten naar onze productie afdeling. Hier wordt op mega printers je spandoek geprint, gesneden en afgewerkt. Eenmaal het hele traject doorlopen, bieden we je bestelling aan bij de pakketdienst of we sturen je een bericht dat je hem kunt afhalen. Meestal is dat al na drie werkdagen! En moet het snel, informeer dan naar de mogelijkheden. Want leveren met spoed is bij ons zeker een optie.

NL Flag 088 123 00 00    BE Flag +31 88 123 00 00
WhatsApp
Start de chat

Scan de code met je mobiele telefoon en begin te chatten

V-card
V-card

Scan de code met je mobiele telefoon om de gegevens op te slaan in je contacten of klik op de link om te downloaden

Klant heeft de pagina verlaten
opslaan als admin