Wij maken gebruik van cookies om het bezoek voor jou makkelijker te maken en de gebruikservaring te verbeteren.
Wanneer je verder gaat op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

 
Webwinkelkeur logo
9,5
7821 klantbeoordelingen
Star
Star
Star
Star
Star

Rutger
Mooi kwalitatief spandoek en snelle levering!
Star
Star
Star
Star
Star
25-05-2023

Dennie
Precies zoals we bedoeld hadden !!
Star
Star
Star
Star
Star
25-05-2023

Denice
Goede kwaliteit, snelle service en makkelijk te ontwerpen.
Star
Star
Star
Star
Star
25-05-2023

Margreet
Goede service, mooi op tijd, mooie kwaliteit
Star
Star
Star
Star
Star
25-05-2023

Veilig en vertrouwd:

Je Ontwerp is nu opgeslagen in favorieten in je account.

20 stuks 10 x 10 cm 29,35
4 stuks 20 x 8 cm 23,25
4 stuks 20 x 8 cm 23,25
4 stuks 20 x 8 cm 23,25
10 stuks 30 x 30 cm 60,15
10 stuks 10 x 10 cm 24,75
50 stuks 5 x 5 cm 27,50
20 stuks 12.5 x 2 cm 23,65
10 stuks 20 x 10 cm 28,05
10 stuks 20 x 10 cm 28,05
5 stuks 10 x 10 cm 23,00
50 stuks 9 x 4 cm 29,50
50 stuks 9 x 4 cm 40,80
10 stuks 10 x 10 cm 25,10
5 stuks 3 x 3 cm 21,25
10 stuks 10 x 10 cm 25,45
50 stuks 10 x 5 cm 31,85

Verbod stickers

Laat zien dat iets verboden is door gebruik te maken van verbod stickers. Een duidelijk pictogram met rode rand of een kruis erdoor heen is voor iedereen in een oogopslag duidelijk. Neem bijvoorbeeld de niet roken stickers die veel rondom horeca, sportverenigingen en scholen worden geplakt. Met simpele verboden stickers is het voor een grote groep meteen duidelijk wat niet mag. Je kunt kant-en-klare verbodsstickers kopen maar ook je eigen verbodsstickers ontwerpen. Je kunt namelijk de verbod stickers op deze pagina personaliseren naar eigen wens of je eigen verboden sticker maken via de stickermodule. Zo kun je voor elke verbod de geschikte stickers kopen.

Geen fietsen plaatsen sticker

Op drukke plekken worden fietsen overal neergezet. Zo hebben winkels in grote steden last van geparkeerde fietsen voor het etalageraam. Hierdoor wordt de kans ontnomen dat winkelend publiek net die ene actie mist of zomaar langs dat mooie jurkje loopt. Geef met een geen fietsen plaatsen stickers aan dat er geen fietsen gestald mogen worden. Zo wordt een verboden fietsen te plaatsen sticker ook op scholen gebruikt. Omdat scholieren fietsen niet in de desbetreffende fietsenstalling plaatsen wordt er onnodig veel ruimte in beslag genomen. Met de mogelijkheid om tekst toe te voegen bij geen fietsen stickers kun je eventuele instructies geven. Geef aan waarom er geen fietsen gestald mogen worden of waar de fietsen wel neergezet mogen worden. Dit kan wellicht tot begrip leiden. Je bepaalt het allemaal zelf in de handige online ontwerpmodule.

Sticker verboden voor honden

Op sommige plekken is er helaas geen ruimte voor honden. Denk bijvoorbeeld aan een restaurant waar er eten wordt geserveerd en dus hygiëne hoog in het vaandel staat. Of het voetbalveldje waar kinderen voetballen. Hier zijn honden die hun grote of kleine behoefte moeten doen niet wenselijk. Laat dit dan ook goed blijken door gebruik te maken van verboden voor honden stickers.Is het niet vanzelfsprekend waar de honden niet toegestaan zijn? Voeg met tekst toe tot waar het hondenverbod geldt. Zo weet je zeker dat de sticker 'verboden voor honden' doet waarvoor het bedoeld is. Gebruik de kant-en-klare verbod stickers met honden op deze pagina of maak je eigen hondenverbod stickers via de stickermodule. Hierin bepaal je alles zelf.

Verboden te zitten sticker

Sinds de Coronapandemie is het in sommige gevallen en op verschillende plekken nodig om afstand te bewaren. Denk bijvoorbeeld aan een drukke wachtplaats op een vliegveld of de wachtkamer van de tandarts. Met een verboden te zitten sticker zorg je ervoor dat er een gepaste afstand wordt gehouden. Zo bijvoorbeeld de kant-en-klare hier niet zitten sticker die je kunt gebruiken als zitverbod. Natuurlijk zijn de verboden te zitten stickers ook uitermate geschikt wanneer er onderhoud op het zitvlak wordt uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan een doorzakte stoel of een wachtkamerbank die net een nieuw likje verf heeft gekregen. Het is daarom verstandig om meerdere verboden te zitten stickers te kopen en als voorraad te bewaren. Deze stickers voor een zitverbod komen namelijk altijd van pas!

Verboden voor onbevoegden sticker

Weer mensen die bevoegd zijn op een afgebakend terrein met een verboden voor onbevoegden sticker. In sommige gevallen wens je geen mensen op het terrein vanwege pottenkijkers. Denk hierbij aan besloten trainingen van grote sportclubs. Daarnaast worden de verboden voor onbevoegden stickers ook veelvuldig gebruikt om bouwplaatsen. Hier lopen mensen namelijk het gevaar wanneer ze zonder beschermingskleding het terrein op lopen. Denk hierbij aan rondvliegend puin of instabiele muren. In sommige gevallen is een verboden voor onbevoegden sticker daarom ook verplicht. Maak gebruik van de kant-en-klare stickers om onbevoegden te weren en personaliseer, indien gewenst, het ontwerp. Zo kun je extra tekst toevoegen of een logo uploaden.

Sticker verboden in te rijden

In sommige gevallen is het verboden om ergens in te rijden. Bijvoorbeeld omdat het eenrichtingsverkeer is of omdat er iets op de weg aanwezig is wat voor een bepaald gewicht of afmeting niet geschikt is. Heb je dus een eigen oprijlaan of een brink waar pakketbezorgers telkens oprijden? Geef met verboden in te rijden sticker aan dat de postbezorger in de auto beter even kan uitstappen. Niet alleen particulieren maar ook bedrijven kunnen gebruik maken van verboden in te rijden stickers. Bijvoorbeeld om aan te geven dat er eenrichtingsregels gelden rondom het pand of omdat er simpelweg geen ruimte is voor een vrachtwagen. Geef dus een eventuele reden waarom er niet ingereden mag worden daarom ook goed aan. Zo worden er veel irritaties en verloren minuten voorkomen.

Verboden eten en drinken sticker

Iedereen die een keer met de bus weg is geweest kent de mededelingen van de buschauffeur. Gelieve niet te eten en drinken onderweg. Of toch stiekem onder de les van school gaan eten terwijl dit verboden is. Met een verboden eten en drinken sticker voldoet een 'sorry, dit heb ik niet gehoord' niet meer. Maak dus duidelijk dat er niet gegeten en gedronken mag worden met een simpele verbodssticker. Met name ook handig wanneer er sprake is van een taalbarrière. Het welbekende picotgram van eten en drinken met een rode streep is voor iedereen, ook internationaal, duidelijk. De verboden eten en drinken sticker is daarom ook uitermate geschikt voor plekken waar grote groepen mensen van verschillende nationaliteiten samenkomen. Zo hoeft er niet telkens gezegd te worden dat er niet gegeten en gedronken mag worden.

Verboden te bellen sticker

Op sommige plekken is het verboden om te bellen omdat de rust dan wordt verstoord. Denk bijvoorbeeld aan de stiltecoupe van de trein of tijdens begrafenisdiensten. Om niet iedereen hierover aan te spreken is een verboden te bellen sticker al vaak voldoen om te voorkomen dat mensen hardop gaan bellen. Een verboden te bellen sticker hebben we helaas nog niet op een kant-en-klare sticker. Gelukkig hebben we wel veel kant-en-klare telefoonobjecten die je kunt gebruiken bij het wijzigen van bestaande stickers of het maken van stickers vanaf scratch. Met de mogelijkheid om het formaat van de verboden te bellen stickers zelf te bepalen heb je altijd het geschikte formaat. Ga voor een groot ontwerp dat je op een raam kan plakken of ga juist voor een subtiele sticker van klein formaat. Je kan het zelf bepalen!

NL Flag 088 123 00 00    BE Flag +31 88 123 00 00
WhatsApp
Start de chat

Scan de code met je mobiele telefoon en begin te chatten

V-card
V-card

Scan de code met je mobiele telefoon om de gegevens op te slaan in je contacten of klik op de link om te downloaden

Klant heeft de pagina verlaten
opslaan als admin