Wij maken gebruik van cookies om het bezoek voor jou makkelijker te maken en de gebruikservaring te verbeteren.
Wanneer je verder gaat op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

 
Webwinkelkeur logo
9,6
8905 klantbeoordelingen
Star
Star
Star
Star
Star

Judith
Mooie spandoek van stevig materiaal. Kleuren zijn mooi. Ik vond de spandoek al...
Star
Star
Star
Star
Star
10-06-2024

Geen naam
Mooi en snel geleverd
Star
Star
Star
Star
Star
10-06-2024

Manfred Snippe
Super service en zeer snelle levering.
Star
Star
Star
Star
Star
10-06-2024

Marja
Goed materiaal, keurig en duidelijk geprint, snelle levering!
Star
Star
Star
Star
Star
10-06-2024

Veilig en vertrouwd:

Je Ontwerp is nu opgeslagen in favorieten in je account.

1 stuks 250 x 80 cm 48,60
1 stuks 300 x 60 cm 45,55
1 stuks 300 x 50 cm 41,00
1 stuks 300 x 50 cm 41,00
1 stuks 180 x 120 cm 51,00
1 stuks 180 x 120 cm 51,00
1 stuks 180 x 120 cm 51,00
1 stuks 120 x 180 cm 51,00
1 stuks 180 x 120 cm 51,00
1 stuks 170 x 50 cm 31,10
1 stuks 200 x 75 cm 41,00
1 stuks 250 x 60 cm 41,00
1 stuks 250 x 70 cm 44,80
1 stuks 300 x 150 cm 86,50

Sinterklaas banner

Hoewel we geen paardenvoetjes hebben, staan we toch alweer te trappelen voor dit feestje. Onze favoriet; Sinterklaas. We houden van de gezelligheid op pakjesavond, gevulde schoenen bij een open haardje, de prachtige stoomboot met al zijn versieringen, Amerigo, het lieve paard. En last but not least; Sinterklaas en Piet. Wij zeggen Welkom en kom maar binnen, we zitten netjes recht. Met Sinterklaas banner voelt de Sint en zijn pieten zich meer dan welkom. Het Sinterklaasfeest kan beginnen.

Sinterklaas spandoek ontwerpen

Om je winkel eruit te laten springen, of gewoon je huis te versieren, je bedrijf in de kijker zetten of gewoon voor de leuk; bij ons vind je de mooiste Sinterklaas spandoeken. Helemaal zoals je hem zelf het mooist vind, compleet met foto’s, pepernoten, taai taai, chocoladeletters (niet te verwarren met onze plakletters, beide plakken natuurlijk, maar die van zijn ons niet zo lekker)

Zelf een Sint en Piet spandoek maken

Om zelf een Sinterklaas spandoek te maken, heb je niet zoveel nodig. Het is wel handig te bedenken wat er op moet komen voor je begint met ontwerpen. We noemen een paar opties op, die je leuk zou vinden om te gebruiken:

  • Foto’s
  • Cijfers en Letters, of rijmpjes
  • Logo’s
  • Kleurtjes
  • QR codes
  • Stockfoto’s

123spandoek levert niet met Pakjesboot 12

Een spandoek maken voor 5 december is al in vier stappen klaar. Zeker als je al je onderdelen al klaar hebt om op een spandoek te plaatsen, is het zo gefikst. Kies eerst een soort doek, dan de maten, aantallen, afwerking, achtergrondkleur. Hierna ga je alle logo’s, foto’s, rijmpjes en clip art op je doek zetten. Klaar? Opslaan maar. Weet je zeker dat je klaar bent met je Sint en Piet spandoek, dan kun je gaan bestellen. We hebben meerdere betaalmethodes, kies de beste eruit. De productie start gelijk nadat je betaling bij ons binnen is. Dus heb je nog een foutje ontdekt, neem dan gelijk contact op. Wijzigen kan dan in veel gevallen nog. Als de betaling binnen is, gaan we je bestanden bekijken. Zien ze er goed uit? Alles duidelijk en wel? Printen maar. Onze productie afdeling gaat je spandoek, printen, snijden, afwerken en inpakken. Kom je hem halen? Dan zie we je snel. Laat je bezorgen? Dan komt er geen stoomboot in je straat. Ook geen paard, althans niet om ons spandoek te brengen. We bezorgen je spandoek met de pakketdienst. In 90% van de gevallen is je bestelling na vijf werkdagen al in huis. Snel he? Dat lukt gewoon niet met een boot.

Rijmen met 123 spandoek

Natuurlijk kunnen we het niet laten, om in deze categorie in rijmvorm te praten. Onze website bevat geen hoogdravende taal, we houden het graag eenvoudig, zo snappen we het allemaal. We halen voor elke klant elke keer alles uit de kast. We schuiven, meten en ontwerpen net zo lang tot het past. Ook al is rijmen niet onze sterkste kant, je kunt voor heel veel vragen wel bij ons terecht in ons pand. Zo chatten, bellen en mailen we de hele dag, tot ons pieterbaasje om half vijf zegt dat het niet meer mag. We gaan dan naar ons huisje om te eten en te slapen en komen de volgende dag fris terug om verbluft naar je spandoek te gapen. Hopelijk word je blij van onze winkel op mobiel, tablet of pc, we zijn blij dat je er bent en denken graag met je mee. Lieve groeten Sinterklaas en zijn Pietjes.

Veelgestelde vragen over Sinterklaas

Wat zijn de levertijden voor Sinterklaas spandoeken?
Normaliter worden de spandoeken na ca. 3 werkdagen geleverd. De levertijden zijn indicatief en variëren afhankelijk van de besteldag en -tijd. Spoedlevering is mogelijk voor een meerprijs.
Wat voor materiaal wordt gebruikt voor de Sinterklaas spandoeken?
Wij gebruiken twee hoofdmaterialen: Frontlit PVC, een stevig en zwaar materiaal vergelijkbaar met vrachtwagenzeil, en Mesh PVC, een lichtgewicht, winddoorlaatbaar gaatjesdoek. Maak zelf de gewenste keuze in het bestelproces.
Kan ik mijn eigen ontwerp voor een Sinterklaas spandoek indienen?
Ja, je kunt je eigen ontwerp maken via onze uitgebreide ontwerpmodule of een van onze kant-en-klare ontwerpen aanpassen.
NL Flag 088 123 00 00    BE Flag +31 88 123 00 00
WhatsApp
Start de chat

Scan de code met je mobiele telefoon en begin te chatten

V-card
V-card

Scan de code met je mobiele telefoon om de gegevens op te slaan in je contacten of klik op de link om te downloaden

Klant heeft de pagina verlaten
opslaan als admin