Wij maken gebruik van cookies om het bezoek voor jou makkelijker te maken en de gebruikservaring te verbeteren.
Wanneer je verder gaat op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

 
Webwinkelkeur logo
9,5
8288 klantbeoordelingen
Star
Star
Star
Star
Star

sam
handig dat je hem zo kan ophalen
Star
Star
Star
Star
Star
26-09-2023

Lieke
Snel geleverd. Zeer heldere kleuren, mooier dan op het scherm. En dat voor een...
Star
Star
Star
Star
Star
26-09-2023

Martijn
Snel en strak afgeleverd
Star
Star
Star
Star
Star
26-09-2023

Wijan
Mooi spandoek, ook de foto staat er duidelijk op.
Star
Star
Star
Star
Star
26-09-2023

Veilig en vertrouwd:

Je Ontwerp is nu opgeslagen in favorieten in je account.

1 stuks 30 x 30 cm 30,90
1 stuks 30 x 30 cm 30,90

Gepersonaliseerde Jubileum stoeptegels

Op zoek naar iets bijzonders om jouw buurt op te vrolijken? Bij ons vind je stoeptegels die zorgen voor een glimlach op ieders gezicht! Vergeet de standaard lieveheersbeestjes; wij bieden stoeptegels met prachtige bloemmotieven, foto's, sterren en unieke tekeningen. Of je nu een leuke spreuk, een gezellige foto of een handig icoon wilt toevoegen, alles is mogelijk!

Creëer jouw eigen stoeptegel

Een stoeptegel bedrukken is eenvoudig en vereist niet veel moeite. Je bent gebonden aan het standaardformaat van de tegel, maar er is nog genoeg ruimte voor creativiteit. Een klassenfoto kan de tegel al mooi vullen. Daaronder of erboven is er ruimte voor een tekst of alle namen. Als je geen foto's wilt gebruiken maar wel een prachtige kindertekening hebt, kun je deze in dezelfde verhouding als de tegel maken. Scan de tekening, sla hem op, bewerk hem en upload hem naar onze website. En voilà! Niet zo handig met al die programma's? Geen zorgen, we hebben ook een aantal handige opties voor je:

  • Achtergrondkleurtjes
  • Foto's
  • Teksten in een grote verscheidenheid aan lettertypes
  • Clipart
  • (Veiligheids)symbolen

Ontwerp jouw jubileum stoeptegel

In deze categorie hebben we al enkele ideeën voor je klaargezet. Je kunt er een als basis gebruiken, maar je kunt ook je eigen ontwerp vanaf nul maken. Begin bijvoorbeeld met het toevoegen van een achtergrondkleur aan de tegel. Plaats vervolgens een foto op de achtergrondkleur door deze onderaan in onze ontwerpmodule te uploaden. Voeg nog een tekst toe of de namen van degenen waar het jubileum om draait, en je bent al klaar!

Ben je niet op zoek naar een stoeptegel als cadeau, maar wil je deze zakelijk gebruiken? Informatieve stoeptegels zijn uiterst praktisch. Ze slijten niet snel zoals stickers (elke tegel wordt voorzien van een coating), niemand struikelt erover en je kunt eenvoudig een oude tegel vervangen door een nieuwe. Iedereen kan het! Je kunt er bijvoorbeeld een icoon op plaatsen om het opladen van elektrische auto's aan te geven of om mensen eraan te herinneren afstand te houden. We kunnen zelfs een speelveld met stoeptegels voor je maken. Wat dacht je van een hinkelblok, een twisterspel of stippen voor honkbal? Uiteraard is het van groot belang dat de tekst goed leesbaar is. Het moet opvallen tijdens het voorbijlopen. Heldere kleuren en eenvoudige teksten doen hierbij wonderen. Less is more, zouden we kunnen zeggen.

Jubileum stoeptegel met jouw foto

Hoewel je al een tijdje met het idee speelt, kan het zijn dat alles op het laatste moment klaar moet zijn om jouw gepersonaliseerde stoeptegel te ontvangen. We begrijpen dat tijd vaak een kostbaar goed is. Daarom kunnen wij jouw afscheidsgroep 8-tegel al vandaag klaar hebben. Lees de voorwaarden zorgvuldig door om te zien of dit haalbaar is voor jou. Wil je liever geen extra kosten maken (misschien wil je ze liever besteden aan een walk of fame of een hinkelblok?), dan hebben we nog steeds goed nieuws. Onze productietijd bedraagt namelijk slechts drie werkdagen. Dus zelfs als je niet met spoed bestelt, heb je jouw stoeptegel binnen een week in huis. Zet je koffie klaar, neem de tijd en ga aan de slag. We zijn dagelijks bereikbaar via chat, telefoon of e-mail van 08.00 tot 19.00 uur. Welkom bij 123sticker.nl!

NL Flag 088 123 00 00    BE Flag +31 88 123 00 00
WhatsApp
Start de chat

Scan de code met je mobiele telefoon en begin te chatten

V-card
V-card

Scan de code met je mobiele telefoon om de gegevens op te slaan in je contacten of klik op de link om te downloaden

Klant heeft de pagina verlaten
opslaan als admin