Wij maken gebruik van cookies om het bezoek voor jou makkelijker te maken en de gebruikservaring te verbeteren.
Wanneer je verder gaat op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

 
Webwinkelkeur logo
9,6
9015 klantbeoordelingen
Star
Star
Star
Star
Star

Betsie
Mijn spandoek is erg mooi geworden, ik ben dik tevreden.
Star
Star
Star
Star
Star
11-07-2024

Max
Doen wat zij beloven!, Goede kwaliteit.
Star
Star
Star
Star
Star
11-07-2024

Han
Snel samen te stellen, vlotte levering en mooi spandoek.
Star
Star
Star
Star
Star
12-07-2024

AP
Duidelijke en snelle service
Star
Star
Star
Star
Star
10-07-2024

Veilig en vertrouwd:

Je Ontwerp is nu opgeslagen in favorieten in je account.

1 stuks 23.6 x 15 cm 19,10
1 stuks 5 x 10 cm 17,70
1 stuks 14.4 x 15 cm 18,75
1 stuks 48.6 x 36.6 cm 28,75
1 stuks 46.1 x 35 cm 28,40
1 stuks 24.4 x 25.9 cm 22,05
1 stuks 38.1 x 13.9 cm 20,50

Raamstickers vogel

Zorg dat koolmezen, zwaluwen en andere gevogelte niet tegen het raam aan vliegen met vogel raamstickers. Met een vogel raamstickers wordt het raam gevuld met stickers waardoor het grote, lege raamoppervlak beter opvalt door de vogels. Hierdoor wordt de kans groter dat de vogels het raam beter zien en dus niet tegen het raam aanvliegen. We hebben op deze pagina veel kant-en-klare tuinvogel raamstickers die je kunt gebruiken. Je kunt deze plakvogels voor op het raam personaliseren naar eigen wens in onze ontwerpmodule. Maak de vogelstickers voor op ramen groter of kleiner, bepaal de kleuren, verander van vogel, upload een eigen ontwerp en kies zelf het stickermateriaal. Zo kun je, net zoals alle andere raamstickers, zelf het ontwerp bepalen. Witte vogel raamstickers of zwarte raamstickers van vogels, jij bepaalt het!

Vogelbescherming raamstickers

Met vogel raamstickers bescherm je vogels tegen het opvliegen van ramen. De vogelbescherming heeft dan ook een uitgebreid artikelen geschreven waarin ze het nut van vogel raamstickers hebben beschreven. Want naast raamstickers met vogels op het woonkamer raam thuis kun je er ook voor kiezen om de vogel stickers op het werk te gebruiken. Zo maak je de kans namelijk kleiner dat vogels zich doodvliegen tegen de ramen. Omdat je in onze plaklettermodule zelf kleuren en teksten kunt bepalen voldoen de stickers met vogels altijd aan je wensen. Gebruik dus de bedrijfskleuren en kies er eventueel voor om ludieke slogans toe te voegen. Jij bepaalt!

Zwaluw sticker

Bij de vogel raamstickers is de zwaluw sticker de meest gekozen sticker. Daarom kun je bij ons ook je eigen zwaluw raamstickers bestellen. Dit kan door de kant-en-klare zwaluw sticker te kiezen die je nog naar eigen wens kunt personaliseren. Heb je een zwaluw gefotografeerd die je graag wilt gebruiken voor je zwaluw raamsticker? Je kunt eenvoudig een afbeelding uploaden via onze ontwerpmodule. Hoe gaaf zou dat zijn, je zelf gefotografeerde zwaluw op de ramen om vogels te beschermen. Het is ook mogelijk om je gefotografeerde vogel contour te laten snijden. Bekijk daarvoor even deze pagina over vrije vorm. Je kunt natuurlijk ook voor andere vogels zoals kraaien, koolmezen, mussen kiezen. Jij beslist altijd zelf in onze handige online ontwerpmodule.

NL Flag 088 123 00 00    BE Flag +31 88 123 00 00
WhatsApp
Start de chat

Scan de code met je mobiele telefoon en begin te chatten

V-card
V-card

Scan de code met je mobiele telefoon om de gegevens op te slaan in je contacten of klik op de link om te downloaden

Klant heeft de pagina verlaten
opslaan als admin