Wij maken gebruik van cookies om het bezoek voor jou makkelijker te maken en de gebruikservaring te verbeteren.
Wanneer je verder gaat op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

 
Webwinkelkeur logo
9,5
7821 klantbeoordelingen
Star
Star
Star
Star
Star

Rutger
Mooi kwalitatief spandoek en snelle levering!
Star
Star
Star
Star
Star
25-05-2023

Dennie
Precies zoals we bedoeld hadden !!
Star
Star
Star
Star
Star
25-05-2023

Denice
Goede kwaliteit, snelle service en makkelijk te ontwerpen.
Star
Star
Star
Star
Star
25-05-2023

Margreet
Goede service, mooi op tijd, mooie kwaliteit
Star
Star
Star
Star
Star
25-05-2023

Veilig en vertrouwd:

Je Ontwerp is nu opgeslagen in favorieten in je account.

50 stuks 2.5 x 10 cm 32,90
50 stuks 2.5 x 10 cm 32,90
50 stuks 2.5 x 10 cm 32,90
50 stuks 2.5 x 10 cm 32,90
50 stuks 2.5 x 10 cm 34,50
50 stuks 2.5 x 10 cm 32,90

Kabel stickers

In een wirwar aan kabels kunnen kabel stickers structuur bieden. Weet waar welke kabel voor dient of plak een kabelsticker op een bepaald punt om te kijken hoelang de desbetreffende kabel nog is. Zo hoef je niet heel lang aan een kabel te trekken om te kijken hoeveel meter je nog hebt en voorkom je dat er verkeerde kabels eruit worden getrokken. Voorkom irritatie en verspilde tijd en breng structuur aan met kabel stickers. Maak gebruik van onze kant-en-klare kabel stickers op deze pagina die je nog kunt personaliseren naar eigen wens. Liever je eigen sticker voor kabels vanaf scratch maken? Via onze stickermodule begin je met een blanco ontwerp. Je kunt dus zelf bepalen hoe je kabel stickers eruit komen te zien. Zo voldoen de stickers om kabels te markeren altijd aan je wensen.

Kabelmarkering

Voor ICT-bedrijven is kabelmarkering een echte must om overzicht te behouden. Maar ook voor particulieren met een computer kan kabelmarkeringen al een uitkomst zijn. Bij een computer heb je al gauw een wirwar aan kabels. Een kabel voor het toetsenbord, een kabel voor de computermuis, twee kabels voor de computerschermen en natuurlijk diverse kabels voor de computerkast zelf. Heb je daarnaast ook een printer en een kleine bureaulamp? Dan heb je nog meer kabels. Als je dan een simpele printer wilt ontdoen van de stroom is het een blinde gok welke kabel je hiervoor moet kiezen. Helemaal in het donker zoals vaak het geval. Zo zijn kabels vaak onder bureaus bevestigd zodat de kabels netjes zijn weggewerkt. Voorkom deze frustraties en het urenlang zoeken naar de geschikte kabels met kabelmarkering stickers. Als het nou gaat om de UTP kabel markering of de kabelmarkering van de computermuis. Breng orde aan en noteer de naam van de kabel op de kabel stickers. Een kleine moeite!

Kabel stickers ontwerpen

Zoals alle stickers kun je bij ons ook kabel stickers ontwerpen die voldoen aan je verwachtingen. Zo bepaal je het ontwerp van stickers voor kabels helemaal zelf. Voeg een logo toe, schrijf een tekst of upload een afbeelding. Uitermate geschikt voor ICT-bedrijven of ondernemingen die veelal bezig zijn met het aanleggen van kabels. Zo kun je kabel stickers ontwerpen met het eigen bedrijfslogo in de bedrijfskleuren. Hiermee vergroot je de naamsbekendheid en straal je professionaliteit uit. Wil je graag barcodes of wisselende teksten op de kabel stickers gebruiken? Dat kan! Lees hier meer over op de pagina 'Teksten, QR codes of barcodes laten wisselen op stickers' en bekijk de mogelijkheden.

NL Flag 088 123 00 00    BE Flag +31 88 123 00 00
WhatsApp
Start de chat

Scan de code met je mobiele telefoon en begin te chatten

V-card
V-card

Scan de code met je mobiele telefoon om de gegevens op te slaan in je contacten of klik op de link om te downloaden

Klant heeft de pagina verlaten
opslaan als admin