Wij maken gebruik van cookies om het bezoek voor jou makkelijker te maken en de gebruikservaring te verbeteren.
Wanneer je verder gaat op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

 
Webwinkelkeur logo
9,5
8275 klantbeoordelingen
Star
Star
Star
Star
Star

bart
Perfect
Star
Star
Star
Star
Star
21-09-2023

Anita
Veel mogelijkheden, goede kwaliteit, zelfs mogelijk 24/7 af te halen!
Star
Star
Star
Star
Star
21-09-2023

E
Super service en snelle levering
Star
Star
Star
Star
Star
21-09-2023

Klaas Beun
Snelle levering en goede kwaliteit.
Star
Star
Star
Star
Star
21-09-2023

Veilig en vertrouwd:

Je Ontwerp is nu opgeslagen in favorieten in je account.

2 stuks 38.9 x 25.5 cm 35,05
10 stuks 20 x 4 cm 25,50
10 stuks 20 x 4 cm 25,50
10 stuks 20 x 4 cm 25,50
10 stuks 20 x 4 cm 25,50
10 stuks 20 x 4 cm 25,50
10 stuks 20 x 4 cm 26,90
10 stuks 16.9 x 4 cm 26,25

Rally stickers

Ben je een stevige rijder die het gaspedaal goed indrukt of ben je een professionele rallycoureur? Dan kunnen de rally stickers voor de auto natuurlijk niet missen. We hebben op deze pagina complete rally stickers die voorzien zijn met nationale vlag en rijdersnaam. Deze stickers kun je natuurlijk naar eigen wens veranderen. Verander de naam en voeg een nationale vlag naar wens toe in de online ontwerpmodule. De formaten van de rally stickers zijn aanpasbaar.

Rally stickers van hoge kwaliteit

Je kunt het materiaal van de stickers voor rally zelf bepalen. De rally stickers moeten natuurlijk goed tegen zand, water en modder kunnen. Toch liever vanaf scratch je eigen rally stickers maken? Via onze stickermodule kun je vanuit een blanco ontwerp je eigen stickers voor een heuse rallyauto maken. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen Peugeot rally stickers maken, jij beslist!

Naamstickers rally auto

Met naamstickers voor de rally auto kunnen bezoekers bij een rallywedstrijd zien wie de coureur is. Vergeet daarbij de navigator niet! Deze wordt ook altijd keurig met nationale vlag en naam benoemd. Natuurlijk kun je de naamstickers voor een rally auto ook gebruiken voor je eigen particuliere auto. Zo is zelfs de navigatorsticker T. Tom gespot op Nederlandse wegen. TomTom wijst je namelijk altijd goed de weg. Wat je reden dan voor een rallyauto naamsticker ook is, je kunt het ontwerpen bij 123sticker. In onze uitgebreide ontwerpmodule voldoet je zelf ontworpen naamsticker voor de rally auto altijd aan je wensen.

Rally nummer stickers

Naast naam en nationale vlag kunnen de rally nummer stickers natuurlijk niet ontbreken op een rallyauto. Zo heeft Max Verstappen het bekende racenummer 33 en heeft Valentino Rossi jarenlang met nummer 46 gereden. Wat is jou nummer? Welke rally nummer stickers ga jij bestellen? Je kunt het zelf bepalen in de ontwerpmodule. Kroon jezelf tot de absolute nummer 1 of ga juist voor een nummer dat speciaal voor jouw is. Je kan het zelf bepalen.

Veelgestelde vragen over Rally

Zijn rallystickers bestand tegen hoge snelheden en blootstelling aan de elementen?
Ja, rallystickers zijn meestal gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen hoge snelheden en blootstelling aan de elementen. Bij 123sticker.nl kunt u ook kiezen uit stickers die speciaal zijn ontworpen om bestand te zijn tegen slijtage en blootstelling aan zonlicht en water.
Kan ik rallystickers laten bedrukken met het logo van mijn sponsor?
Ja, bij 123sticker.nl kunt u uw rallystickers laten bedrukken met het logo van uw sponsor of andere afbeeldingen die u wilt gebruiken om uw auto te personaliseren. In onze ontwerpmodule kunt u zelf het logo toevoegen op de desgewenste plaats.
Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn rallystickers goed hechten op mijn auto?
Om ervoor te zorgen dat uw rallystickers goed hechten op uw auto, is het belangrijk om de instructies op te volgen die bij uw stickers worden geleverd. Zorg ervoor dat het oppervlak schoon en droog is voordat u de sticker aanbrengt, en breng de sticker langzaam en zorgvuldig aan om luchtbellen te voorkomen.
Kan ik mijn rallystickers laten bedrukken in kleine oplages?
Ja, bij 123sticker.nl kunt u uw rallystickers laten bedrukken in kleine oplages. Dit is handig als u bijvoorbeeld slechts enkele stickers nodig heeft voor een evenement of race.
NL Flag 088 123 00 00    BE Flag +31 88 123 00 00
WhatsApp
Start de chat

Scan de code met je mobiele telefoon en begin te chatten

V-card
V-card

Scan de code met je mobiele telefoon om de gegevens op te slaan in je contacten of klik op de link om te downloaden

Klant heeft de pagina verlaten
opslaan als admin