Wij maken gebruik van cookies om het bezoek voor jou makkelijker te maken en de gebruikservaring te verbeteren.
Wanneer je verder gaat op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

 
Webwinkelkeur logo
9,6
9015 klantbeoordelingen
Star
Star
Star
Star
Star

Betsie
Mijn spandoek is erg mooi geworden, ik ben dik tevreden.
Star
Star
Star
Star
Star
11-07-2024

Max
Doen wat zij beloven!, Goede kwaliteit.
Star
Star
Star
Star
Star
11-07-2024

Han
Snel samen te stellen, vlotte levering en mooi spandoek.
Star
Star
Star
Star
Star
12-07-2024

AP
Duidelijke en snelle service
Star
Star
Star
Star
Star
10-07-2024

Veilig en vertrouwd:

Je Ontwerp is nu opgeslagen in favorieten in je account.

1 stuks 25 x 20 cm 24,20
1 stuks 20 x 25 cm 24,20
1 stuks 20 x 20 cm 20,55
1 stuks 20 x 15 cm 33,90
1 stuks 20 x 25 cm 32,65
1 stuks 25 x 20 cm 26,60
1 stuks 20 x 25 cm 26,60
1 stuks 20 x 25 cm 26,60

Nagedachtenis naambord

Een nagedachtenis naambord is een mooie manier om blijvend eer te betonen aan degenen die niet meer onder ons zijn. Bij ons vind je een uitgebreide collectie van deze speciale naamborden, die je volledig naar wens kunt personaliseren. Gedenk de mooie momenten en zorg dat de herinnering voortleeft met een speciaal nagedachtenis naambord. Door gebruik te maken van onze gebruiksvriendelijke ontwerpmodule, kun je teksten toevoegen, afbeeldingen uploaden en het formaat en de kleur kiezen. Zo creëer je een uniek eerbetoon dat voldoet aan jouw verwachtingen.

Naambordjes grafsteen

Een laatste rustplaats is een plek van reflectie en herinnering. Maak het persoonlijk en betekenisvol met een nagedachtenis naambordje voor de grafsteen. Of je nu gaat voor een eenvoudig ontwerp dat vredigheid uitstraalt, of iets met meer details dat het leven van de overledene viert, de keuze is aan jou. Begin met de kant-en-klare ontwerpen die wij aanbieden en pas deze aan naar jouw wens. Of het nu een mooie tekst is of een speciale foto, alles is mogelijk.

Herdenkingsbordjes voor thuis

Niet alleen op de laatste rustplaats, maar ook thuis kan een herdenkingsbordje een plek van troost bieden. Laat naast de naam ook een mooie spreuk, datum of zelfs een foto drukken. Het kan een warme aanvulling zijn in een herdenkingshoekje of bij een gedenkplek in de tuin. En met opties variërend van duurzame materialen tot verschillende formaten, kun je een nagedachtenis creëren die past in elke setting.

Zelf een Nagedachtenis Naambord Maken

Bij het eren van een geliefde, wil je dat alles perfect is. Dat begrijpen wij. Daarom geven wij je de mogelijkheid om zelf een nagedachtenis naambord te maken. Start vanuit een blanco canvas in onze speciale naambordenmodule of kies voor een van onze kant-en-klare ontwerpen als basis. Voeg persoonlijke teksten toe, selecteer passende kleuren en upload zelfs eigen afbeeldingen of symbolen. Mocht je ondersteuning nodig hebben of vragen hebben over het proces, onze klantenservice staat klaar om je bij te staan. Neem contact met ons op via de contactpagina of raadpleeg onze veelgestelde vragen voor meer informatie.

NL Flag 088 123 00 00    BE Flag +31 88 123 00 00
WhatsApp
Start de chat

Scan de code met je mobiele telefoon en begin te chatten

V-card
V-card

Scan de code met je mobiele telefoon om de gegevens op te slaan in je contacten of klik op de link om te downloaden

Klant heeft de pagina verlaten
opslaan als admin