Wij maken gebruik van cookies om het bezoek voor jou makkelijker te maken en de gebruikservaring te verbeteren.
Wanneer je verder gaat op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

 
Webwinkelkeur logo
9,6
9015 klantbeoordelingen
Star
Star
Star
Star
Star

Betsie
Mijn spandoek is erg mooi geworden, ik ben dik tevreden.
Star
Star
Star
Star
Star
11-07-2024

Max
Doen wat zij beloven!, Goede kwaliteit.
Star
Star
Star
Star
Star
11-07-2024

Han
Snel samen te stellen, vlotte levering en mooi spandoek.
Star
Star
Star
Star
Star
12-07-2024

AP
Duidelijke en snelle service
Star
Star
Star
Star
Star
10-07-2024

Veilig en vertrouwd:

Je Ontwerp is nu opgeslagen in favorieten in je account.


1 stuks 20 x 30 cm 26,60
1 stuks 20 x 30 cm 26,60
1 stuks 20 x 30 cm 26,60
1 stuks 20 x 30 cm 26,60
1 stuks 20 x 30 cm 20,55

Kant-en-klare naamborden

Je ziet ze overal. Naambordje bij de voordeur, of een naambord bij je werkkamer, in je atelier of bij je schilderij. Ze zijn er in heel veel maten, kleuren en stijlen. Maar waar laat je die dan maken? Nou, hier dus. Kijk rustig even rond of begin lekker met je eigen ontwerp.

Kant-en-klare naamborden bedrukken

Het allerbelangrijkste van je naambord; je naam. Klinkt flauw, maar, wat heb je aan een naambord als de naam niet duidelijk leesbaar is? Zorg er dus voor dat je een lettertype kiest dat past bij jouw stijl. Je kunt bijvoorbeeld de tekst opmaken in Word. Een Word bestand kan niet bij ons worden geupload. Hiervoor volg je een stappenplan. Ook belangrijk is dat het volledige ontwerp jouw naam het beste laat uitkomen. Soms is het beter om onderdelen weg te laten om een mooier totaalbeeld te krijgen. Wil je toch decoratie op je bord, dan hebben we een aantal opties beschikbaar;

  • Achtergrondkleurtjes
  • Foto's
  • Clipart; bijv. krullen, wolken, afbeeldingen

Kant-en-klare naamborden ontwerpen

We hebben in deze categorie al een aantal ideetjes voor je neergezet. Je kunt er eentje als basis gebruiken, maar je kunt ook het hele ontwerp zelf maken. Ben je op zoek naar een naambord met een zakelijke functie, dan kun je er voor kiezen om je logo te laten drukken op het bord. Bij een beeldmerk maakt direct duidelijk dat jij hier gevestigd bent. Heel handig! Zoek je als zakelijke klant een oplossing voor de namen van ruimtes, routes of informatie paneeltjes? Voor bijvoorbeeld je net geopende expositie of museum? Dan zijn deze ook prachtig. Je kunt een tekst laten drukken met informatie. Of je laat een QR-code zien. Na de scan krijgt de bezoeker alle informatie op zijn telefoon. Maar ben je lekker aan het shoppen voor jezelf en wil je een nieuw bordje aan de gevel bij je voordeur? Gewoon voor de leuk? Of omdat je gezinsuitbreiding hebt gehad? Er zijn heel veel vrolijke, strakke, stoere en eenvoudige ontwerpen mogelijk. Verschillende afwerkingsmethodes zodat ie perfect past bij jouw voordeur. Je kunt hem helemaal maken zoals je zelf het mooiste vindt.

Kant-en-klare naamborden aan de muur

Hoewel je al een tijdje met het idee rondloopt, kan het zijn dat alles toch op het laatste moment klaar moet om jouw naambord te ontvangen. We weten als geen ander dat je altijd tijd tekort komt. Wij kunnen daarom vandaag al je 'wij zijn verhuisd naambord' of je 'hier is dokter dokter gevestigd bordje' klaar hebben voor je. Lees alle voorwaarden na om te zien of dit haalbaar is voor jou. En wil je liever niet de extra kosten investeren? Dan hebben we nog steeds goed nieuws. Onze productietijd is namelijk maar drie werkdagen. Dus ook als je niet met spoed bestelt, is je stoeptegel binnen een week klaar. Nou, zet je koffie klaar, neem de tijd en ga aan de slag. We zijn dagelijks bereikbaar via chat, telefoon of mail op maandag t/m donderdag van 08.00 tot 19.00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 16:30. Welkom bij 123spandoek.nl!

NL Flag 088 123 00 00    BE Flag +31 88 123 00 00
WhatsApp
Start de chat

Scan de code met je mobiele telefoon en begin te chatten

V-card
V-card

Scan de code met je mobiele telefoon om de gegevens op te slaan in je contacten of klik op de link om te downloaden

Klant heeft de pagina verlaten
opslaan als admin