Wij maken gebruik van cookies om het bezoek voor jou makkelijker te maken en de gebruikservaring te verbeteren.
Wanneer je verder gaat op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

 
Webwinkelkeur logo
9,6
8709 klantbeoordelingen
Star
Star
Star
Star
Star

Arnold
We hebben het spandoek opgehaald en met een barcode konden we naar binnen en ons...
Star
Star
Star
Star
Star
24-02-2024

Leen Hermans
Goede prijs voor goede kwaliteit. Wat je online ontwerpt, zo krijg je het ook!...
Star
Star
Star
Star
Star
25-02-2024

Anoniem
Mooi materiaal, goed op te hangen. prima voor elkaar
Star
Star
Star
Star
Star
26-02-2024

Mooi maar achternaam was zonder hoofdletter
Site is onhandig en moeilijk, ik moest het meerdere keren invullen, de bezorging...
Star
Star
Star
Star
Star
23-02-2024

Veilig en vertrouwd:

Je Ontwerp is nu opgeslagen in favorieten in je account.Knikkertegels

Knikkeren kan in vele spelsoorten worden gespeeld. Gebruik grote zogeheten bonken in de mooiste kleuren of ga voor veel kleine knikkers. In de pauzes van bassischolen maar ook na schooltijd zijn schoolpleinen vol met kinderen die knikkeren. Knikkertegels kunnen dan ook niet ontbreken op schoolpleinen. Naast schoolpleinen zijn knikkertegels bij kinderopvangen, sportverenigingen of andere plekken voor de jeugd ook niet meer weg te denken. Wil je graag een knikkertegel kopen? Ga dan voor de knikkertegels van 123sticker.nl die je met beschermcoating kunt bestellen. Zo blijft het ontwerp van de knikkertegel lang goed en is het goed bescherm tegen weer en wind.

Knikker stoeptegel

Een echte tegel voor het knikkeren is natuurlijk een knikker stoeptegel. De naden zitten ver van de knikkerput af in vergelijking met andere tegels waardoor de knikkers niet alle kanten op vliegen. Zo kan de grote knikker beter geraakt worden door de kleine knikker of andere spellen van knikkeren beter uitgevoerd worden. Zo wordt er niks aan het toeval overgelaten. Op deze pagina hebben we verschillende stoeptegels met leuke ontwerpen. Van knikker stoeptegels van prinsessen, donuts, een leeuw of een knikkerstoeptegel met de uitstraling van het sterrenstelsel. Want een standaard stoeptegel zonder ontwerp nodigt toch minder uit om te gaan knikkeren en enthousiasmeert de kinderen niet.

Knikkertegel maken

Je kunt heel eenvoudig een knikkertegel maken naar eigen wens. Zo kun je ervoor kiezen om de kant-en-klare knikker stoeptegels te personaliseren. Wijzig kleuren, voeg teksten toe of upload een afbeelding. Je kunt ook zelf een knikkertegel maken vanaf scratch in de knikkertegelmodule waarin je alles van A tot Z zelf bepaalt. Zo heb je altijd een knikkertegel die voldoet aan je verwachtingen. Je kunt ervoor kiezen om een beschermcoating op de tegels aan te brengen zodat je nog langer van je UV direct gedrukte knikkertegel kunt genieten. Zo is een knikkerstoeptegel bedrukken een fluitje van een cent (net zoals het ontwerpen van onze stickers en het online maken van de spandoeken).

NL Flag 088 123 00 00    BE Flag +31 88 123 00 00
WhatsApp
Start de chat

Scan de code met je mobiele telefoon en begin te chatten

V-card
V-card

Scan de code met je mobiele telefoon om de gegevens op te slaan in je contacten of klik op de link om te downloaden

Klant heeft de pagina verlaten
opslaan als admin